City Break


АМСТЕРДАМ

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 189 €

ВЕНЕЦИЈА

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 90 €

ГЕТЕБОРГ

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 145 €

МИЛАНО

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 125 €

МИНХЕН

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 130 €

ПАРИЗ

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 199 €

ФРАНКФУРТ

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 144 €

БУДИМПЕШТА

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 86 €

БРАТИСЛАВА

Авион 4 дена / 3 ноќи / појадок

Цена од: 169 €