За нас

ATLAS CORPORATION logo
 
Туристичката агенција „ATLAS CORPORATION“ - Скопје, е основана од тим со петнаесетгодишно искуство и има лиценца „А“ за вршење на туристичка дејност, издадена од Министерството за Економија на Република Македонија.
 
Ние сме членки на CKTM (Стопанска Комора за Туризам на Македонија), АТАМ (Асоцијација на туристичките агенции на Македонија) и ИАТА (Интернационална Авио Транспортна Асоцијација).
 
Во агенцијата работи искусен и обучен тим, кој претставува база за нашето професионално и квалитетно работење. Сите наши вработени имаат универзитетска диплома и ИАТА сертификати.
 
Нашето мото е „ЗАДОВОЛСТВО ВО ПАТУВАЊЕТО“.

 
Би сакале да Ве информираме дека можеме да ги обезбедиме следните услуги:
АВИО БИЛЕТИ: Компјутерски сме поврзани со светскиот резервациски систем „АМАДЕУС“ со најповолни тарифи и врски за сите дестинации, преку сите светски авиокомпании.
Ние сме овластени агенти за продажба на авио билети на: МАТ, ADRIA AIRWAYS, JAT, Croatia Airlines, SWISS, Austrian Airlines, Lufthansa, MALEV, Olympic Airlines, CIRRUS AIRLINES, Aegean Airlines, ALITALIA, Turkish Airlines, Qantas, Malaysia Airlines, Czech Airlines, Air France, Bulgaria Air со врски насекаде низ светот.
БИЗНИС ПАТУВАЊА
КОНГРЕСИ И СЕМИНАРИ
САЕМИ
ГРУПНИ И ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА
ЛЕТНИ И ЗИМСКИ ОДМОРИ
ПАТНИЧКИ ОСИГУРУВАЊА
Издаваме патнички осигурувања како агенти на: САВА ТАБАК ОСИГУРУВАЊЕ, ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ, ВАРДАР ОСИГУРУВАЊЕ, КЈУБИ ОСИГУРУВАЊЕ.

АВТОБУСКИ БИЛЕТИ

За сите редовни линии кон Белград, Загреб, Љубљана, Виена, Истанбул, Софија, и др. како агенти на : МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ, МЛАЗ, ГАЛЕБ, РУЛЕ ТУРС, ПУТНИК КМГ.

 

НАШИ ПРЕДНОСТИ:

 

Резервации, издавање и испорака на сите патнички билети и хотелски резервации до Вашите простории во текот на 24 часа.
Информации за ред на летање или патување: Трансфер до аеродромите (Скопје, Охрид, Софија, Солун...)
Можност за дополнителни услуги (разглед на градот со туристички водичи, еднодневни или повеќе дневни ексурзии во Републиката)

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА

 

 

Со почит,
Т.А „АТЛАС КОРПОРЕЈШН“ - СКОПЈЕ