VRNJACKI TERMI

VRNJACKI TERMI - Врњачка бања

https://vrnjacketerme.rs/

 
Тип на сместување понеделник-четврток петок-недела
BB BB
По лице во superior соба 39,00 € 43,00 €
 De lux апартман (цена за две особи) 113,00 € 130,00 €

Во цената е вклучено: 
- Сместување на база ноќевање со појадок  
- користење на затворен базен со минерална вода, сауна, солена соба, парна бања 

 
Доплата: 
- Туристичка такса на рецепција 

VRNJACKI TERMI

Врњачка Бања
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+