Солун - Шопинг

ШОПИНГ ВО СОЛУН

 

Поаѓање секоја сабота од Скопје

03:00 ч. Состанок на групата во , на паркингот спроти "Holiday Inn". 
03:30 ч. Поаѓање за Солун. Влез во Грција преку граничниот премин Богородица - Евзони.
08:00 ч. Пристигнување во Солун во утринските часови. Можност за "шопинг" прошетка низ улиците: Игнациа и Цимиски. 
08:30 ч. Пристигнување во трговскиот центар "COSMOS"
09:00 ч. Пристигнување во трговските центири "IKEA", "HONDOS CENTAR"

Враќање:

16:15 ч. Поаѓање од трговскиот центар "COSMOS"
16:45 ч. Поаѓање од паркингот на "IKEA" кон Солун
17:30 ч. Поаѓање од Солун за Скопје. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

Цена на аранжманот : 900 мкд 

Во цената е вклучено:

- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патување 

Напомена:

- За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А.Атлас Корпорејшан и СКТМ.
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.

 

 

Солун - Шопинг

Грција
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+