HOTEL SOLARIS

HOTEL SOLARIS - Врњачка бања

https://www.solarisresort.com/

01.01 – 20.06.2021

 
Тип на сместување Ноќевање со појадок Полупансион
По лице во соба/апп 60,00 €

64,00 €


Во цената е вклучено: 
- Сместување по особа на база ноќевање со појадок / полупансион  
-     1 влез во wellness centar 
-     анимација на деца во игротека Звончица  
-  Паркинг 
-  Wi-Fi  

 
Доплата: 
- Туристичка такса на рецепција 

HOTEL SOLARIS

Врњачка Бања
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+