HOTEL FONTANA

HOTEL FONTANA - Врњачка бања

https://fontanavrnjackabanja.com/

 Тип на сместување Еднокреветна соба Двокреветна соба
По лице во superior соба 58,00 € 39,00 €
По лице во junior suite (со една спална) 103,00 € 54,00 €


Во цената е вклучено: 
- Сместување по особа на база ноќевање со појадок  
-1 влез во wellness centar 

 
Доплата: 
- Туристичка такса на рецепција 
- Доплата за вечера - 5 еур за возрасен, 6 еур за дете  
- Дете до 7 години гратис на заеднички лежај 
- Деца 7-12 години 50% попуст  


HOTEL FONTANA

Врњачка Бања
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+