HOT SPRINGS MEDICAL & SPA HOTEL 4*

HOT SPRINGS MEDICAL & SPA HOTEL 4*

 

Цени по лице по ноќ на база полупансион

Период

Денови

DBL COMFORT ROOM
(2+1)

DBL EXECUTIVE ROOM
(2+1)

ALPINE STUDIO
(2+2)

JUNIOR SUITE
(2+2)

ALPINE APARTMENT
(2+3)

02.01.2022 05.03.2022

Недела - Четврток

62,00 €

65,45 €

72.60 €

77,55 €

88,55 €

Петок – Сабота

74.25 €

78,10 €

84.15 €

89,65 €

100,65 €

06.03.2022  28.07.2022

Недела - Четврток

54,00 €

58,85 €

64,35 €

68,75 €

79,20 €

Петок – Сабота

63,80 €

68,75 €

74.25 €

79,20 €

89,65 €

29.07.2022
05.09.2022

Недела - Четврток

61,60 €

65,45 €

72,60 €

77,55 €

88,55 €

Петок – Сабота

74,25 €

78,10 €

84,15 €

89,65 €

100,65 €

06.09.2022
23.12.2022

Недела - Четврток

53,90 €

58,85 €

64,35 €

68,75 €

79,20 €

Петок – Сабота

63,80 €

68,75 €

74,25 €

79,20 €

89,65 €

*Минимум престој за викенди е 2 ноќевања.

 

THREE BEDROOM VILLA
 (максимален капацитет на сместување 6 + 3)

 

ПЕРИОД

 

02.01.2022-28.07.2022

 

29.07.2022-05.09.2022

 

06.09.2022-23.12.2022

 

ДЕНОВИ ВО СЕДМИЦАТА

 

324,50 €

 

374 €

 

324,50 €

 

ВИКЕНДИ

390,50 €

 

451 €

 

390,50 €

*Минимум престој за викенди е 2 ноќевања.

 

Во цената е вклучено:

 • Ноќевање со појадок и вечера (шведска маса) по лице освен за апартманско сместување.
 • Користење на СПА центарот.
 • Фитнес.
 • Паркинг.
 • Интернет.
 • Туристичка такса 1€ по лице на ден.

 

 

Во цената не е вклучено:

 • Патничко осигурување.
 • Лични трошоци на патникот. 

СПА центарот вклучува:

 • Внатрешни и надвoрешни базени.
 • Биoсауна 65 C.
 • Турски амам.
 • Иглo и фoнтана сo мраз.
 • Парна бања.
 • Дождовна соба.
 • Солена соба.
 • Тепидариум.
 • Финска сауна – 80 и 90 C.
 • Лакониум.

 

Попусти и доплати:

 • Дете 0 – 5.99 години на регуларно легло – БЕСПЛАТНО!
 • Дете 0 – 5.99 години на дополнително легло – БЕСПЛАТНО!
 • Дете 6 – 11.99 години на регуларно легло –  -25% од цената по лице.
 • Дете 6 – 11.99 години на прво дополнително легло – 28 €.
 • Дете 6 – 11.99 години на второ дополнително легло – 19 €.
 • Возрасен / Дете над 12 години на прво дополнително легло – 37 €.
 • Возрасен / Дете над 12 години на второ дополнително легло – 28 €.
 • Еднокреветна соба –  -20% од цената за двокреветна соба.

Напомени:

 • За перстој од 3+ ноќевања – 10% попуст!
 • За престој од 4+ ноќевања – 10% попуст!
 • За престој од 5+ ноќевања – 15% попуст!

*Попустите не важат за време на верски и државни празници и училишни одмори.
*Попустите не може да се комбинираат со други попусти или промоции.

HOT SPRINGS MEDICAL & SPA HOTEL 4*

Банско - Бугарија
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+