Велигден 2018Цена од: 150 €

APARTHOTEL LUCKY BANSKO 5*

05.04 - 10.04.2017
Пакет 3 или 4 ноќевања

Повеќе


Цена од: 385 €

СЕВЕРЕН КИПАР

06.04 – 10.04.2018
Авион / 5 дена / 4 ноќевања

Повеќе
Цена: 129 €
До 28.02: 119 €

КРФ

06.04 – 09.04.2018
Автобус / 4 дена / 3 ноќевања

Повеќе


Цена: 466 €

БАРСЕЛОНА

09.04 – 13.04.2018
Авион / 5 дена / 4 ноќевања

Повеќе


Цена од: 352 €

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

05-09.04.2018
по избор за 3 или 4 ноќевања и услуга

Повеќе


Цена од: 107 €

АПАРТ ХОТЕЛ
CASA KARINA

Банско, 05.04.2018
3, 4 или 5 ноќевања ALL

Повеќе


Цена од: 97 €

ХОТЕЛ БАНСКО
SPA & Holidays

Банско, 06.04.2018
3 или 4 ноќевања FB

Повеќе


Цена од: 29,5 €

ХОТЕЛ GARDENIA

Банско, 06-09.04.2018
HB или ALL

Повеќе


Цена од: 25 €

ХОТЕЛ ST. GEORGE

Банско, 06-09.04.2018
HB

Повеќе


Цена од: 160 €

ТЕРМИ ТУХЕЉ

Словенија,
Велигден 2018

Повеќе


Цена од: 209 €

ХОТЕЛ БРЕЗА

Словенија,
Велигден 2018

Повеќе


Цена од: 209 €

ХОТЕЛ СОТЕЛИЈА

Словенија,
Велигден 2018

Повеќе


Цена од: 95 €

HOTEL RIVERSIDE 4*

Банско,
Бугарија

Повеќе


Цена од: 22.5 €

HOTEL FRIENDS 3*

Банско,
Бугарија

Повеќе


Цена од: 99 €

Hotel Maraya 3* и Hotel Ruby Tower

Банско,
Бугарија

Повеќе