Анталија

*** ЗА ДЕТАЛНИ И АКТУЕЛНИ ЦЕНИ И ПРЕСМЕТКИ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ.
ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ:

1.ден                          СКОПЈЕ – АНТАЛИЈА 
Состанок на скопскиот аеродром Александар Велики два часа пред полетување. Полетувањето кон Анталија  во поставеното време, во раните утрински часови. По пристигнувањето, трансфер до избраниот хотел и сместување
во соба според определеното време/правило на пријавување (по 12:00 часот на денот на пристигнувањето).

2 – 6/9/10/13ден       Престој во Хотел
Престој во избраниот хотел во регионот на Аланија, Кемер, Белек, Сиде, Лара, на база на избраната услуга, 
со 6, 9, 10 или 13 ноќевања, во зависност од аранжманот и терминот.  Можност за факултативни излети. 

7/10/11/14.ден           АНТАЛИЈА – СКОПЈЕ
Напуштање на собите најдоцна до 12 часот, според правилата на хотелот. Слободно време до организираниот трансфер кон аеродромот во Анталија во вечерните часови. Лет за Скопје во поставеното време. Пристигнување во Скопје наредниот ден рано наутро. Крај на услугите.

ЗАБЕЛЕШКИ:

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДВА ДЕНА ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ТОЧНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТУВАЊЕ
НА АВИОНОТ ОД СКОПЈЕ