Лето 2018 Шпанија, чартер програма

Шпанија Лето 2018

авионски програми со директен лет од Скопје


Термини На Летови
Скопје-Барселона Барселона-Скопје
Термин Број на ноќевања Ден Број на лет Полетува Слетува Термин Број на ноќевања Ден Број на лет Полетува Слетува
22.6.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 22.6.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
29.6.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 29.6.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
06.7.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 06.7.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
13.7.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 13.7.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
20.7.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 20.7.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
27.7.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 27.7.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
03.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 03.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
10.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 10.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
17.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 17.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
24.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 24.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
31.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 31.8.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40
07.9.2018 7 ноќевања Петок W6 7737 18:30 21:20 07.9.2018 7 ноќевања Петок W6 7738 21:55 00:40