ШОПИНГ ВО СОЛУН
СОЛУН
   
 
Поаѓање секоја сабота од Скопје
03:00 ч. Состанок на групата во , на паркингот спроти "Holiday Inn".
03:30 ч. Поаѓање за Солун. Влез во Грција преку граничниот премин Богородица - Евзони.
08:00 ч. Пристигнување во Солун во утринските часови. Можност за "шопинг" прошетка низ улиците: Игнациа и Цимиски.
08:30 ч. Пристигнување во трговскиот центар "COSMOS"
09:00 ч. Пристигнување во трговските центири "IKEA", "HONDOS CENTAR"
Враќање:
16:15 ч. Поаѓање од трговскиот центар "COSMOS"
16:45 ч. Поаѓање од паркингот на "IKEA" кон Солун
17:30 ч. Поаѓање од Солун за Скопје. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.
 
Цена на аранжманот : 900 мкд
 
Во цената е вклучено:
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патување
Напомена:
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А.Атлас Корпорејшан и СКТМ.
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.