ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Хотел Solaris
Велигден 2019 - Врњачка Бања - Србија

Хотел Solaris
   
Ноќевања -Денови Услуга на база полупансион за две особи
Едно ноќеванје –два дена 183 евра
Две ноќевања-Три дена 331 евра
Три ноќевања –Четири дена 460 евра
Четири ноќевања –пет дена + петото ноќевање гратис 580 евра

Период за користење на пакетот услуги од 26.04 до 29.04.
 
Вклучени содржини во цената:
*Деца до 12 години го користат пакетот бесплатно
*Бесплатно користење на работилницата и играчницата(Звончица)
*Велигденски ручек
*Музичка програма
*Тричасовно користење wellness-центар.
Општи напомени:
-Пријавување на гости од 14.00 часот
-Одјавување на гости до 11.00 часот
-Доручек и вечера (Шветска маса)
-Туристичка такса изнесува 1.5 евра по особа од ноќевање
-Wi-Fi конекција во целиот ресорт.
-Патничко осигурување е задолжително
Услови за сместување за деца:
*Деца до 12 години не плаќаат за сместување
*Деца до 7 години не плаќаат туристичка такса
*За деца до 12 години забрането е користење на wellness центарот,
топлите клупи,Финска и Руска сауна, џакузи ,арома и тропски тушеви.
*Деца до 12 години дозволено е користење на базенот со придружба на возрасен.

 

Галерија

Хотел Solaris Хотел Solaris Хотел Solaris Хотел Solaris