ЦЕЛОСНА ПОНУДА

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ - БУГАРИЈА

2019 / 2020
Сандански
   
 
  Недела-Четврток Петок-Сабота Недела-Четврток Петок-Сабота Ноќевање со појадок за 7+ ноќевања
Ноќевање со појадок и вечера за 7+ ноќевањ
а
01.09.2019-31.01.2020 01.09.2019-31.01.2020 01.09.2019-31.01.2020 01.09.2019-31.01.2020 01.09.201931.01.2020
ВВ
01.09.2019-31.01.2020
ВВ ВВ  НВ    
Двокреветна соба 70 € 87 € 93 € 110 € 67 € 90 €
Еднокреветна соба 54 € 67 € 66 € 79 € 52 € 64 €
Студио 100 € 125 € 124 € 149 € 97 € 120 €
Апартман за 2 лица 113 € 141 € 137 € 165 € 109 € 132 €
Фамилијарен апартман 154 € 192 € 177 € 216 € 145 € 169 €
Дете од 12 до 15.99 на дополнително легло во соба, студио или апартман 24 € 29 € 35 € 41 € 22 € 34 €
Возрасен на дополнително легло во студио или апартман 24 € 29 € 35 € 41 € 22 € 34 €
ПОЛИТИКА ЗА ДЕЦА
Дете до 3.99 год бесплатно бесплатно бесплатно бесплатно бесплатно бесплатно
Дете 4-11.99 год. во еднокреветна соба  / / 9 € 9 € / /
Дете 4-11.99 г. На дополнително легло во еднокреветна соба / / / / 10 € 19 €
Дете 4-11.99 г. Со еден возрасен во соба / / / / бесплатно 9 €
Дете  4-11.99 г. На дополнително легло во двокреветна соба 11 € 13 € 19 € 22 € / /
Дете 4-11.99 г. На дополнително легло во студио или апартман / / 9 € 9 € 0 9 €

Сите горенаведени цени се валидни за престој во периодот од 01.09.2019 – 31.01.2020 и не важат за празниците: 20.09-23.09.2019 / 23.12-27.12.2019 / 28.12.2019 – 01.01.2020/

 
 
  Викенд   Седмица
БОЖИЌ  23-25.12.2019 BB  HB  BB  HB 
Еднокреветна соба  78 € 89 € 78 € 89 €
Двокреветна соба 100 € 123 € 100 € 123 €
Студио 144 € 167 € 144 € 167 €
Апартман   162 € 186 € 162 € 186 €
Фамилијарен апартман  221 € 244 € 221 € 244 €
 Дополнително легло за лица 12-15.99 год.  34 € 45 € 34 € 45 €
 Дополнително легло за деца 4-11.99 год.  15 € 24 € 15 € 24 €
Дете од 4-11,99 г. со еден возрасен во соба  0 9 € 0 9 €
 Дете до 3,99 год.  0 0 0 0

*Цените за 7+ ноќевања остануваат непроменети за Божиќ.

 
Капацитет на сместување:
- Двокреветна соба со брачен кревет – 2 + 1 дете до 15.99 + 1 дете до 3.99
- Двокреветна соба со одвоени легла – 2 + 1 дете до 3.99
- Студио – 3 + 1 дете до 11.99 + 1 дете до 3.99
- Апартман - 3 + 1 дете до 11.99 + 1 дете до 3.99
- Фамилијарен апартман - 3 + 1 дете до 15.99 + 1 дете до 3.99

* Во двокреветна соба со одвоени легла може да се стави само бебешко креветче
• Цените вклучуваат користење на сауна, парна бања, фитнес центар, користење на затворен базен со минерална вода, користење на отворен базен со минерална вода, паркинг, интернет во целиот хотел, сеф на рецепција, детско катче и професионален аниматор за деца.
• Деца до 11.99 години во апартман се сместуваат бесплатно доколку се на услуга ноќевање со појадок и доплаќаат само ручек или вечера.
• Хотелот не прима домашни миленичиња

Галерија

Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel Interhotel