Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


THE THREE CORNERS OCEAN VIEW 4* ( Adults only)

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 702
Од 1,404 за 2 лица Детали

MARRIOTT HURGHADA HOTEL 5*

STD SEA VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 707
Од 1,414 за 2 лица Детали

STEIGENBERGER GOLF RESORT 5* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 707
Од 1,414 за 2 лица Детали

STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*

SUPERIOR ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 714
Од 1,428 за 2 лица Детали

SUNRISE SELECT GARDEN BEACH 5*

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 721
Од 1,443 за 2 лица Детали

SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*

STANDARD GARDEN/POOL VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 721
Од 1,443 за 2 лица Детали

GRAVITY SAHL HASHEESH 5*

STD SEA VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 736
Од 1,472 за 2 лица Детали

JAZ CASA DEL MAR RESORT 4*

SUPERIOR ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 750
Од 1,500 за 2 лица Детали

TROPITEL SAHL HASHESH 5*

DELUXE ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 750
Од 1,500 за 2 лица Детали

SUNRISE SELECT ROYAL MAKADI 5 *

STANDARD GARDEN/AQUA ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 750
Од 1,500 за 2 лица Детали

JAZ AQUAMARINE RESORT 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 772
Од 1,544 за 2 лица Детали

BEACH ALBATROS RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 808
Од 1,616 за 2 лица Детали