Пронајдовме вкупно 85 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 556
Од 999 за 2 лица Детали

SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*

STD GARDEN/POOL VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 570
Од 1,140 за 2 лица Детали

AQUA VISTA RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 570
Од 1,022 за 2 лица Детали

LABRANDA CLUB PARADISIO 4* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 577
Од 1,155 за 2 лица Детали

SUNRISE HOLIDAYS 5* ( Adults Only)

STANDARD SEA VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 599
Од 1,198 за 2 лица Детали

SERENITY FUN CITY 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 606
Од 1,113 за 2 лица Детали

MERAKI RESORT 5*

Double Trouble Garden View / side sea View/Double Trouble Garden View / side sea View AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 606
Од 1,047 за 2 лица Детали

PRIMA LIFE MAKADI RESORT 5* - ЕКСКЛУЗИВИТЕТ!

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 613
Од 1,091 за 2 лица Детали

JAZ CASA DEL MAR RESORT 4*

SUPERIOR ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 624
Од 1,109 за 2 лица Детали

HILTON HURGHADA RESORT 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 635
Од 1,018 за 2 лица Детали

HILTON HURGHADA PLAZA 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 635
Од 1,270 за 2 лица Детали

STEIGENBERGER GOLF RESORT 5* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 27.05.2020

Цена по лице од 635
Од 1,198 за 2 лица Детали