Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


GOLDEN BEACH RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 573
Од 1,145 за 2 лица Детали

GRAVITY SAHL HASHEESH 5* - SPO

STANDARD GARDEN/POOL VIEV ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 577
Од 1,155 за 2 лица Детали

SINDBAD AQUA PARK HOTEL 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 587
Од 1,175 за 2 лица Детали

JASMINE PALACE 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 585
Од 1,169 за 2 лица Детали

THE THREE CORNERS RIHANA INN 4* ( Adults only)

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 587
Од 1,174 за 2 лица Детали

SERENITY MAKADI BEACH 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 592
Од 1,184 за 2 лица Детали

LABRANDA CLUB MAKADI 4*

SUPERIOR GARDEN ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 599
Од 1,198 за 2 лица Детали

SEA STAR BEAU RIVAGE 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 599
Од 1,198 за 2 лица Детали

LABRANDA CLUB PARADISIO 4* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 613
Од 1,227 за 2 лица Детали

ALF LEILA WA LEILA 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 621
Од 1,241 за 2 лица Детали

PICKALBATROS AQUA BLUE RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 621
Од 1,241 за 2 лица Детали

ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 621
Од 1,241 за 2 лица Детали