Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


PYRAMISA SAHL HASHEES 5* - SPO

PREMIUM ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 527
Од 1,054 за 2 лица Детали

AMC ROYAL HOTEL & SPA 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 531
Од 1,061 за 2 лица Детали

JAZ CASA DEL MAR RESORT 4* - SPO

SUPERIOR ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 534
Од 1,068 за 2 лица Детали

BELLA VISTA HOTEL & RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 534
Од 1,068 за 2 лица Детали

PYRAMISA SAHL HASHEES 5*

PREMIUM ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 534
Од 1,068 за 2 лица Детали

MARLIN INN AZUR RESORT 4 *

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 537
Од 1,073 за 2 лица Детали

MINAMARK BEACH RESORT 3*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 541
Од 1,083 за 2 лица Детали

PHARAOH AZUR RESORT 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 544
Од 1,088 за 2 лица Детали

MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5*

CLASSIC POOL OR LAGOON/CLASSIC POOL OR LAGOON AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 549
Од 1,097 за 2 лица Детали

ARABIA AZUR RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 551
Од 1,102 за 2 лица Детали

LE PACHA HOTEL 3*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 563
Од 1,126 за 2 лица Детали

STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA 5*

STANDARD GARDEN VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 19.08.2020

Цена по лице од 570
Од 1,140 за 2 лица Детали