Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


JASMINE PALACE 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 585
Од 1,169 за 2 лица Детали

ARABIA AZUR RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 589
Од 1,179 за 2 лица Детали

SERENITY MAKADI BEACH 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 592
Од 1,184 за 2 лица Детали

LABRANDA CLUB PARADISIO 4* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 595
Од 1,191 за 2 лица Детали

SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*

STD GARDEN/POOL VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 606
Од 1,212 за 2 лица Детали

SUNRISE HOLIDAYS 5* ( Adults Only)

STANDARD SEA VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 606
Од 1,212 за 2 лица Детали

HILTON HURGHADA PLAZA 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 635
Од 1,270 за 2 лица Детали

PRIMA LIFE MAKADI RESORT 5* - ЕКСКЛУЗИВИТЕТ!

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 639
Од 1,277 за 2 лица Детали

STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*

SUPERIOR ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 642
Од 1,284 за 2 лица Детали

SHERATON MIRAMAR RESORT 5* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 664
Од 1,328 за 2 лица Детали

SERENITY FUN CITY 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 671
Од 1,342 за 2 лица Детали

MERAKI RESORT 5*

Double Trouble Garden View / side sea View/Double Trouble Garden View / side sea View AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 671
Од 1,342 за 2 лица Детали