Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


ALF LEILA WA LEILA 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 556
Од 1,112 за 2 лица Детали

PICKALBATROS AQUA BLUE RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 556
Од 1,112 за 2 лица Детали

THE THREE CORNERS RIHANA INN 4* ( Adults only)

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 563
Од 1,126 за 2 лица Детали

TITANIC PALACE RESORT 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 567
Од 1,133 за 2 лица Детали

TITANIC BEACH SPA & AQUAPARK 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 567
Од 1,133 за 2 лица Детали

AQUA VISTA RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 570
Од 1,140 за 2 лица Детали

SEA STAR BEAU RIVAGE 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 570
Од 1,140 за 2 лица Детали

MARLIN INN AZUR RESORT 4 *

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 575
Од 1,150 за 2 лица Детали

GRAVITY SAHL HASHEESH 5* - SPO

STANDARD GARDEN/POOL VIEV ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 577
Од 1,155 за 2 лица Детали

SINDBAD AQUA PARK HOTEL 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 587
Од 1,175 за 2 лица Детали

LABRANDA CLUB MAKADI 4*

SUPERIOR GARDEN ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 577
Од 1,155 за 2 лица Детали

PHARAOH AZUR RESORT 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 582
Од 1,164 за 2 лица Детали