Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


SEAGULL RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 513
Од 1,025 за 2 лица Детали

AMC ROYAL HOTEL & SPA 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 513
Од 1,025 за 2 лица Детали

MINAMARK BEACH RESORT 3*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 513
Од 1,025 за 2 лица Детали

BELLA VISTA HOTEL & RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 513
Од 1,025 за 2 лица Детали

STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA 5*

STANDARD GARDEN VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 520
Од 1,040 за 2 лица Детали

SULTAN BEY HOTEL 4* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 520
Од 1,040 за 2 лица Детали

THE THREE CORNERS SUNNY BEACH RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 527
Од 1,054 за 2 лица Детали

TITANIC RESORT & AQUAPARK 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 531
Од 1,061 за 2 лица Детали

MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5*

CLASSIC POOL OR LAGOON/CLASSIC POOL OR LAGOON AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 534
Од 1,068 за 2 лица Детали

GOLDEN BEACH RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 534
Од 1,068 за 2 лица Детали

GIFTUN AZUR RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 555
Од 1,109 за 2 лица Детали

ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 556
Од 1,112 за 2 лица Детали