Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


SUNNY DAYS SPA & AQUA PARK 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 448
Од 896 за 2 лица Детали

KING TUT RESORT 3*

STANDARD ROOM/All Inclusive

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 448
Од 896 за 2 лица Детали

SPHINX HURGHADA 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 455
Од 910 за 2 лица Детали

SEAGULL RESORT 4* - SPO

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 455
Од 910 за 2 лица Детали

REGINA SWISS INN RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 462
Од 924 за 2 лица Детали

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 477
Од 953 за 2 лица Детали

CORAL BEACH RESORT HOTEL 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 491
Од 982 за 2 лица Детали

PYRAMISA SAHL HASHEES 5* - SPO

PREMIUM ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 496
Од 992 за 2 лица Детали

MERCURE HURGHADA 4*

STANDARD GARDEN ROOM/STANDARD GARDEN ROOM AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 498
Од 996 за 2 лица Детали

LE PACHA HOTEL 3*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 498
Од 996 за 2 лица Детали

JAZ CASA DEL MAR RESORT 4* - SPO

SUPERIOR ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 505
Од 1,011 за 2 лица Детали

PYRAMISA SAHL HASHEES 5*

PREMIUM ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 08.07.2020

Цена по лице од 510
Од 1,020 за 2 лица Детали