Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


ALF LEILA WA LEILA 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 621
Од 1,241 за 2 лица Детали

PICKALBATROS AQUA BLUE RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 621
Од 1,241 за 2 лица Детали

HILTON HURGHADA PLAZA 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 635
Од 1,270 за 2 лица Детали

AQUA VISTA RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 642
Од 1,284 за 2 лица Детали

SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*

STD GARDEN/POOL VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 657
Од 1,313 за 2 лица Детали

TITANIC PALACE RESORT 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 657
Од 1,313 за 2 лица Детали

TITANIC BEACH SPA & AQUAPARK 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 657
Од 1,313 за 2 лица Детали

PRIMA LIFE MAKADI RESORT 5* - ЕКСКЛУЗИВИТЕТ!

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 664
Од 1,328 за 2 лица Детали

SERENITY FUN CITY 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 671
Од 1,342 за 2 лица Детали

MERAKI RESORT 5*

Double Trouble Garden View / side sea View/Double Trouble Garden View / side sea View AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 671
Од 1,342 за 2 лица Детали

SHERATON MIRAMAR RESORT 5* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 678
Од 1,356 за 2 лица Детали

HILTON HURGHADA RESORT 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 700
Од 1,400 за 2 лица Детали