Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


SULTAN BEY HOTEL 4* EL GOUNA

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Ел Гуна

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 527
Од 1,054 за 2 лица Детали

JAZ CASA DEL MAR RESORT 4* - SPO

SUPERIOR ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 534
Од 1,068 за 2 лица Детали

BELLA VISTA HOTEL & RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 534
Од 1,068 за 2 лица Детали

MINAMARK BEACH RESORT 3*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 541
Од 1,083 за 2 лица Детали

MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5*

CLASSIC POOL OR LAGOON/CLASSIC POOL OR LAGOON AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 549
Од 1,097 за 2 лица Детали

AMC ROYAL HOTEL & SPA 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 556
Од 1,112 за 2 лица Детали

LE PACHA HOTEL 3*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 563
Од 1,126 за 2 лица Детали

GIFTUN AZUR RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 563
Од 1,126 за 2 лица Детали

STELLA DI MARE BEACH RESORT & SPA 5*

STANDARD GARDEN VIEW ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 570
Од 1,140 за 2 лица Детали

GRAVITY SAHL HASHEESH 5* - SPO

STANDARD GARDEN/POOL VIEV ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 577
Од 1,155 за 2 лица Детали

SINDBAD AQUA PARK HOTEL 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 587
Од 1,175 за 2 лица Детали

MARLIN INN AZUR RESORT 4 *

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 585
Од 1,169 за 2 лица Детали