Пронајдовме вкупно 86 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


LONG BEACH RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 455
Од 910 за 2 лица Детали

MARINA BEACH 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 455
Од 910 за 2 лица Детали

SEAGULL RESORT 4* - SPO

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 455
Од 910 за 2 лица Детали

SUNNY DAYS SPA & AQUA PARK 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 455
Од 910 за 2 лица Детали

REGINA SWISS INN RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 484
Од 968 за 2 лица Детали

MERCURE HURGHADA 4*

STANDARD GARDEN ROOM/STANDARD GARDEN ROOM AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 498
Од 996 за 2 лица Детали

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 505
Од 1,011 за 2 лица Детали

SEAGULL RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 513
Од 1,025 за 2 лица Детали

PYRAMISA SAHL HASHEES 5* - SPO

PREMIUM ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 513
Од 1,025 за 2 лица Детали

PYRAMISA SAHL HASHEES 5*

PREMIUM ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 525
Од 1,049 за 2 лица Детали

THE THREE CORNERS SUNNY BEACH RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 527
Од 1,054 за 2 лица Детали

CORAL BEACH RESORT HOTEL 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 12.08.2020

Цена по лице од 527
Од 1,054 за 2 лица Детали