Пронајдовме вкупно 13 понуди кои одговараат на Вашето пребарување.

Барај
Дестинација
Регион
Град
Категорија
Од период
До период
Цена (ден.)
Од
До
Патници
Возрасни
Деца

Внесете возраст на детето/децатаОпременост на објектот
Превоз
Оддалеченост од плажа (m)
Оддалеченост од центар (km)
Adults Only
Оддалеченост од аеродром (km)


GRAND SEAS HOSTMARK 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 426
Од 852 за 2 лица Детали

ELYSEES HURGADA HOTEL 3*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 448
Од 896 за 2 лица Детали

SEAGULL RESORT 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 455
Од 910 за 2 лица Детали

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 484
Од 968 за 2 лица Детали

PYRAMISA SAHL HASHEES 5* - SPO

PREMIUM ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 491
Од 982 за 2 лица Детали

MERCURE HURGHADA 4*

STANDARD GARDEN ROOM/STANDARD GARDEN ROOM AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 498
Од 996 за 2 лица Детали

PYRAMISA SAHL HASHEES 5*

PREMIUM ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 505
Од 1,011 за 2 лица Детали

MINAMARK BEACH RESORT 3*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 513
Од 1,025 за 2 лица Детали

JASMINE PALACE 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 527
Од 1,054 за 2 лица Детали

MOVENPICK RESORT SOMA BAY 5*

CLASSIC POOL OR LAGOON/CLASSIC POOL OR LAGOON AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 534
Од 1,068 за 2 лица Детали

HILTON HURGHADA PLAZA 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 635
Од 1,270 за 2 лица Детали

HILTON HURGHADA RESORT 5*

STANDARD ROOM/DBL STD AI

Египет/Хургада/Хургада

Лето 2020

6 ноќевања / од 21.10.2020

Цена по лице од 671
Од 1,342 за 2 лица Детали