Велигден


Малта

18.04.2020 – 21.04.2020
4 дена /3 ноќи / авион

Интерхотел 4* - Сандански

17.04.-20.04.2020

Катарино Спа Хотел

16. 04.2020 - 20.04.2020

ВИЛА МАЈУР

Салаши - Келебија и Паличко Езеро

ХОТЕЛ СОЛАРИС РЕСОРТ 4*

Врњачка Бања

ХОТЕЛ ПИРИН 5*

Сандански
16.04.2020 – 20.04.2020

КРСТАРЕЊЕ Costa MAGICA

Италија, Шпанија, Франција
17 Април / 4 ноќи / 5 дена

КРСТАРЕЊЕ Costa PACIFICA

Италија, Шпанија, Балеари, Малта
16 Април / 7 ноќи / 8 дена

КИПАР

19-22.04.2020
4 дена / 3 ноќи / авион