Нова Година


Прага

28.12 - 01.01.2023
Автобус / 5 Дена / 3 ноќевања

АТИНА

30.12 - 03.01.2023
Автобус / 4 дена / 2 ноќевања

Виена

29.12 - 01.01.2023
Автобус / 4 Дена / 2 ноќевања

Букурешт

28.12 - 01.01.2023
Автобус / 5 Дена / 3 ноќевања

Интерхотел 4* - Сандански

3 или 4 ноќи
од 29.12.2022 до 01.01.2022 г.