Грција - Касандра


Вила ЗАФИРИЈА

Грција

Вила Наташа

Ханиоти

Вила Карамаврос

Пефкохори

ВИЛА СОФИЈА

Ханиоти

АПАРТ ХОТЕЛ ГОЛДЕН БЕЈ

Пефкохори

ВИЛА ФУЛИС

Полихроно

ВИЛА ХРИСТОС

Полихроно