Suncani Vrhovi - Konak Koznik

Апартмани Сончеви Врвови

КОНАК КОЗНИК
Копаоник - Србија
Зима 2019 / 2020
Апартмани Сончеви Врвови
   
Сончеви врвови – КОНАК КОЗНИК
ЦЕНОВНИК  ЗИМА 2018/2019
Вид на апартман 
Период 
Deluxe студио 2+1 (1 - 4 лица) 
 Наем по ноќ: 
за 3, 4, 5 и 6 ноќи 
 Наем на   7 ноќи 
19.11. - 06.12. 49,5 308
06.12. – 09.12. 93,5 Акција 7=5   440
09.12. - 12.12. 60 /
12.12. – 17.12. 88 Акција 7=5   440
17.12. – 22.12. 55 Акција 7=5   275
22.12. - 29.12. 77 Акција 7=6   462
29.12. - 05.01. 181 1144
05.01. - 19.01. 774
19.01. - 26.01. 702
26.01. - 02.02. 704
02.02. - 16.02. 924
16.02. - 23.02. Акција 7=5    605
23.02. - 02.03. Акција 7=6    638
02.03. - 09.03. 715
09.03. - 16.03. Акција 7=5    522
16.03. - 23.03. 66 Акција 7=5    379
23.03. - 29.04. 55 Акција 7=5    287


- Ценовникот важи за период од 19.11.2018.-29.04.2019
- Цените се изразени во EUR по апартман, по ноќ (за наведениот број на лица)
- За престој под 3 ноќевања, цената се зголемува за 30%
 
Гостите имаат попуст:
- 20% за ски школата со лиценацирани инструктори
- 20% за изнајмување на ски опремата 

Цената вклучува:
- Наем на апартманот
- Завршно чистење, струја, вода, греење, постелина, wi-fi, кабловска TV 

Цената не вклучува:
- Туристичка такса по лице по ден: 1 евро по лице 

Услови на плаќање:
- При правење на резервација, уплата од најмалку 30%
- Гостите туристичката такса ја плаќаат на рецепцијa

Услови при откажување и промена на терминот на резервација:
- Резервацијата за сместување која е уплатена во целост, важи до 23:59h на денот на доаѓање
- 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 44 до 30 дена пред почетокот на аранжманот.
- 30% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 29 до 15 дена пред почетокот на аранжманот.
- 80% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 14 до 07 дена пред почетокот на аранжманот.
- 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 07 до 0 дена пред почетокот на аранжманот или во текот на траењето на аранжманот или при не појавување на гостите во Снежната куќа на договорениот термин.

Check-in: од 14h (со можност од 12h)
Check-out: до 10h.

 

Галерија

 

Suncani Vrhovi - Konak Koznik

Копаоник - Србија
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+