Suncani Vrhovi - Konak Jelac

Апартмани Сончеви Врвови

КОНАК ЈЕЛАЦ
Копаоник - Србија
Зима 2019 / 2020
Апартмани Сончеви Врвови
   
СОНЧЕВИ ВРВОВИ – КОНАК ЈЕЛАЦ
ЦЕНОВНИК  ЗИМА 2018/2019
Вид на апартман   Superior Studio    Apartman 3+1 
  (1-4 лица) Одвоена соба и дневен престој (1-5 лица)
Период Наем по ноќ: 
за 3, 4, 5 и 6 ноќи     
Наем на   7 ноќи Наем по ноќ:
 за 3, 4, 5 и 6 ноќи     
Наем на   7 ноќи
19.11. - 06.12. 60 385 82 473
06.12. - 09.12. 104 550 148 Akcija 7=5   742
09.12. - 12.12. 71 / 110 /
12.12. - 17.12. 99 Akcija 7=5      495 115 759
17.12.- 23.12. 71 Akcija 7=5     357 104 Akcija 7=5   522
23.12. - 30.12. 99 Akcija 7=6     594 132 Akcija 7=6    792
30.12. - 06.01. 205 1270 242 1573
06.01. - 20.01. / 871 / 1077
20.01. - 27.01. 104 693 / 1000
27.01. - 03.02. 110 759 / 1089
03.02. - 17.02. / 1000 / 1309
17.02. - 24.02. / 792 / 968
24.02. - 03.03. / Akcija 7=6     654 / 1000
03.03. - 10.03. / 792 / 1116
10.03. - 17.03. / Akcija 7=5    577 / 1000
17.03. - 24.03. / 429 / 550
24.03. - 28.04. 66 Akcija 7=5    330 / Akcija 7=5    467


- Ценовникот важи за период од 19.11.2018.-28.04.2019
- Цените се изразени во EUR по апартман, по ноќ (за наведениот број на лица)
- За престој под 3 ноќевања, цената се зголемува за 30%
 
Гостите имаат попуст:
- 20% за ски школата со лиценацирани инструктори
- 20% за изнајмување на ски опремата 

Цената вклучува:
- Наем на апартманот
- Завршно чистење, струја, вода, греење, постелина, wi-fi, кабловска TV 

Цената не вклучува:
- Туристичка такса по лице по ден: 1 евро по лице 

Услови на плаќање:
- При правење на резервација, уплата од најмалку 30%
- Гостите туристичката такса ја плаќаат на рецепцијa

Услови при откажување и промена на терминот на резервација:
- Резервацијата за сместување која е уплатена во целост, важи до 23:59h на денот на доаѓање
- 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 44 до 30 дена пред почетокот на аранжманот.
- 30% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 29 до 15 дена пред почетокот на аранжманот.
- 80% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 14 до 07 дена пред почетокот на аранжманот.
- 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена ако резервацијата се откаже или се промени терминот на патување од 07 до 0 дена пред почетокот на аранжманот или во текот на траењето на аранжманот или при не појавување на гостите во Снежната куќа на договорениот термин.

Check-in: од 14h (со можност од 12h)
Check-out: до 10h.

 

Галерија

 

Suncani Vrhovi - Konak Jelac

Копаоник - Србија
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+