Егзотични патувања

Егзотични патувања

КУБА

07.03-18.03.2018
Авион 12 дена


Повеќе

ТАЈЛАНД

БАНКОК со “магичниот остров “ Ко Самуи
Термини: 20.06-01.07.2018 ; 15.08-27.08.2018

Повеќе

ТАЈЛАНД

БАНКОК + ПУКЕТ
Термини: 07.01.2018 ; 01.04.2018


Повеќе

ТАЈЛАНД

БАНКОК и Ко Чанг
Термини: 07.01.2018 ; 01.05.2018


Повеќе

КИНА

Шангај – Пекинг
27.04.2018 – 05.05.2018


Повеќе

МАЛДИВИ

7/9 ноќевања / авион
трансфер


Повеќе

ИНДИЈА

6 ноќи / 7 дена
01.04.2018-08.04.2018


Повеќе