Болоња

БОЛОЊА

City break - Април
07-10.04.2023 - 247 ЕУР - Авион 
14-17.04.2023 - 350 ЕУР - Авион 
21-24.04.2023 - 275 ЕУР - Авион
 


Полетување за Болоња во 20:50 часот. Препорачуваме два часа пред вашиот лет да бидете на аеродром. 
Пристигнување во Болоња во 22:35 часот.

Полетување за Скопје во 22:40. Пристигнување во Скопје во 00:25 часот.

 
ЦЕНА (07-10.04.2023) 247 €
ЦЕНА (14-17.04.2023) 350 €
ЦЕНА (21-24.04.2023) 275 €
 
Цената ги вклучува следниве услуги:
 • Авионски превоз на дадената релација / WizzAir
 • Аеродромски такси
 • Рачен багаж (1 торба/куфер со димензии 42х32х25см)
 • Сместување во хотели во Рим / на база 3 ноќевања со појадок
Цената не вклучува:
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром со редовна “shuttle bus“ линија
 • Влезници во музеите и културно - историските споменици
 • Патничко - здравствено осигурување
Напомени:
 • Цената на аранжманот зависи од моменталната расположливост на местата
 • Промената на времето на авионскиот лет зависи од авиокомпанијата
 • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари
 • За овој аранжман важат општите услови за патување на Атлас Корпорејшн и СКТМ
 

 

Галерија

Болоња

07-10.04.2023 - 247 ЕУР - Авион
14-17.04.2023 - 350 ЕУР - Авион
21-24.04.2023 - 275 ЕУР - Авион
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+