Apartmani Nebeski Stolici

Апартмани Небески Столици
Копаоник - Србија
Зима 2019 / 2020
Апартмани Небески Столици
   

Апартмани"Небеска столица 1” смена во недела

Смена во недела  Декември     Јануари      Фебруари      Март   
22 29 5 12 19 26 2 9 16 23 1 8 15 22
2+0  2 390 510 440 440   440 510 510 440 440 440 390   310
1+1  1-3 420 595 490 490   490 595 595 490 490 490 420   360
2+1  2-4 490 695 560 560   560 695 695 560 560 560 490   400
3+1  3-5 595 870 665 665   665 870 870 665 665 665 595   500
4+1  4-6 665 985 750 750   750 985 985 750 750 750 665   545


Цените се изразени во евра и се однесуваат на наем на апартман за седум ноќи.
За престој пократок од 8 дена, цената се зголемува за 15% на ден (минимум 3 ноќи)
 
ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
- 10% попуст за резервации до 15.10.2019 година за целосна уплата на аранжманот
- За редовни цени, потребна е уплата од 50% при резервација, остатокот до 15.12.2019.
- Попустoт се однесува за аранжмани не пократки од 7 ноќи 

ДОПЛАТА ЗА HB - полупансион за корисници на апартмани:
16 € по лице на ден за HB – полупансион (класична услуга) и 5 € по лице на ден за појадок (класична услуга) за гости на објектот Небеска столица 1, по избор. 

ПОПУСТИ ЗА ПОЛУПАНСИОНСКА УСЛУГА:
Деца 0-2 години – бесплатно;
Деца 2-10 години – 50%. 

ТУРИСТИЧКА ТАКСА И ОСИГУРУВАЊЕ :
- Туристичката такса и осигурувањето се плаќаат на рецепција во хотелот
- Туристичка такса 1€ возрасен, деца 7-15г. 0,5€, деца до 7г. – бесплатно
- Осигурувањето се плаќа 0,50 € по лице по ден
   

Апартмани "Небеска столица 2" – смена во сабота

Смена во сабота    Декември     Јануари     Фебруари     Март  
14 21 28 4 11 18 25 1 8 15 22 29 7 14 21
2+1  2-4 460 565 820 615 615 615 710 820 820 665 595 595 565 530 460
3+1  3-5 565 720 955 760 760 760 820 955 955 770 740 740 720 615 565
4+1  4-6 595 800 1,045 820 820 820 870 1,045 1,045 860 810 810 800 645 595
5+1*  5-7 635 840 1,13 925 925 925 945 1,13 1,13 925 880 880 840 690 635
6+1  6-8 740 945 1,21 1,025 1,025 1,025 1,045 1,21 1,21 1,015 975 975 945 790 740


Цените се изразени во евра и се однесуваат на наем на апартман за седум ноќи.
За престој пократок од 8 дена, цената се зголемува за 15% на ден (минимум 3 ноќи)
 
ДОПЛАТА ЗА HB / полупансион за корисници на апартмани - обавезна
17 € по лице на ден за HB – полупансион (шведска маса) за гостите на објектот Небеска столица 1 

ПОПУСТИ ЗА ПОЛУПАНСИОНСКА УСЛУГА:
Деца 0-2 години – бесплатно;
Деца 2-10 години – 50%.
 

 

Галерија

 

Apartmani Nebeski Stolici

Копаоник - Србија
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+