23 Октомври - аранжмани

За уплата до 15.09


Цена: 180 €

БУДИМЕШТА

Понудата се однесува по лице и вклучува:
- Повратен авионски билет
- 4 ноќевања во хотел со 3*
- Појадок

За уплата до 15.09


Цена од: 185 €

БРАТИСЛАВА

Понудата се однесува по лице и вклучува:
- Повратен авионски билет
- 4 ноќевања во хотел со 3*
- Појадок 

Hotel Friends

Банско
 

Повеќе


 


 

Hotel Ruskovets

Добриниште
 

Повеќе


 

Hotel Murite

Банско
 

Повеќе


 

Interhotel

Сандански
 

Повеќе