ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Октомвриски аранжмани

ПРОМО ЦЕНА
Цена: 366 €
До 20.09: 289 €

РИМ

11-14 Октомври
 

Повеќе
Цена: 99 €
До 31.08: 89 €

ИСТАНБУЛ

10-13 Октомври
 

Повеќе
 
Цена: 101 €

Хотел Amira 5*

Банско
2 ноќевања / ПП
11.10. - 13.10.2019

Повеќе
 
Цена: 96 €

Хотел Casa Karina 3*

Банско
2 ноќевања / AI
11.10. - 13.10.2019

Повеќе
 
Цена: 78 €

Хотел Triniti 4*

Банско
2 ноќевања / со појадок
11.10. - 13.10.2019

Повеќе
 
Цена: 94 €

St. Ivan Rilski Spa & Apartments 4*

Банско
2 ноќевања / со појадок
11.10. - 13.10.2019

Повеќе


Цена: 94 €

Murite Club Hotel 4*

Банско
2 ноќевања / AI
11.10. - 13.10.2019

Повеќе