НОВА ГОДИНА - 2019Цена од: 495 €

СЕВЕРЕН КИПАР

Авион / 5 дена / 4 ноќевања
29.12.2018 – 02.01.2019

Повеќе


Цена од: 379 €

РИМ

Авион / 5 дена / 4 ноќевања
30.12.2018 – 03.01.2019

Повеќе
РАСПРОДАДЕН!


Цена од: 880 €

ЛИСАБОН

Авион / 6 дена / 5 ноќевања
29.12.2018 – 03.01.2019

Повеќе


Цена: 990 €

ИЗРАЕЛ И ЈОРДАН

Авион / 7 дена / 6 ноќевања
28.12.2018 – 04.01.2019

Повеќе


Цена: 125 €

САРАЕВО

Автобус / 4 дена / 2 ноќевања
29.12.2018 – 01.01.2019

Повеќе
Цена: 179 €
За уплата до 25.11: 169 €

ДУБРОВНИК

Автобус / 4 дена / 3 ноќевања
29.12.2018 – 01.01.2019

Повеќе


Цена од: 310 €

ZEPTER HOTEL

Врњачка Бања
29.12.2018 – 02.01.2019

Повеќе


Цена од: 1.599 €

БАЛИ

13 дена / Авион
28.12.2018 – 09.01.2019

Повеќе


Цена: 1.749 €

ЗАНЗИБАР

16 дена / Авион
24.12.2018 – 08.01.2019
29.12.2018 – 13.01.2019

Повеќе


Цена: 1.599 €

ТАЈЛАНД

17 дена / Авион
22.12.2018 – 07.01.2019

Повеќе


Цена: 1.499 €

ЈУЖЕН ВИЕТНАМ

15 дена / Авион
28.12.2018 – 11.01.2019

Повеќе