ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Лето 2017 - Хрватска (Индивидуална режија)

Магичната привлечност на хрватското приморје во последните неколку години доживува кулминација. Живописните предели на оваа земја за кратко време ја направија Хрватска туристичка мека и ја вброија во најбараните дестинаци на светот. Доколку вашиот одмор во Хрватска решите да го минете во сопствена режија, ние само ќе ви ги понудиме најинтересните хотелски капацитети во познатите туристички дестинации. Одберете било кое од фантастичните места за одмор, кои се нижат долж хрватското приморје: Сплит, Тучепи, Макарска, Подгора, Брела, Трогир, Примоштен, Шибеник, Водице ... и Ви преостанува само да уживате!

BLUESUN

ХОТЕЛИ И РЕСОРТИ

Повеќе