Hotel Ruskovets Resort 4*
Добриниште - Бугарија
Зима 2017 / 2018
Hotel Ruskovets Resort
   
Опис на соба Цена по апартман
Вон сезона Во сезона Висока сезона
Вид на сместување Редовно легло Екстра легло Спална соба Дневна соба Кујна Мин. капацитет Макс. капацитет 01.12-22.12.17
10.01-31.01.18
01.03-31.03.18
 02.01-09.01.18
01.02-28.02.18
23.12.17-01.01.18
BB HB BB HB BB HB
 Апартман
"Junior Suite" 
2 1 1 2 2+1 86.6 107.65 99.50 118.20 128.7 149.8
 Апартман "Senior Suite"  4 1 2 4 4+1 128.7 169.65 148.60 189.55 191.9 231.7
 Comfort Family Villa 4 1 2 4 4+1 143.9 186.10 157.95 198.90 220 259.75


Минимум престој за вонсезонскиот и сезонскиот период – 3 ноќевања
Минимум престој за високо сезонскиот период – 4 ноќевања 
Попусти и доплати:
- Деца до 5.99 години - БЕСПЛАТНО

- Деца од 6 - 17.99 години - 50 % од цената за возрасен - 1 возрасен + 1 дете до 5.99 год. (само во Junior Suite) - 80 % од цената за собата
- 1 возрасен (само во Junior Suite) - 80 % од цената за собата
- Второ дете до 6 години сместено во апартман или вила - 12 евра за деца 3 - 6 год. или 6 евра за второ креветче за деца до 3 год.
- Новогодишна вечера (задолжителна) - 140€ за возрасен, 70€ за деца 6-11,99 (задолжителна)
- Божиќна вечера (незадолжителна) - 24€ за возрасен, 12€ за деца 6-11,99 (незадолжителна)
АКЦИЈА:

7=6, 12=10, 14=12 за сите резервации во вонсезонскиот и сезонскиот период. Слободните денови се однесуваат на последното ноќевање.

Рана уплата:
- 15 % за резервации направени до 15.10.2017 и 100% уплата до 25.10.2017
- 10 % за резервации направени до 15.11.2017 и 100% уплата до 25.11.2017


Акцијата не може да се комбинира со резервациите за рана уплата во високо сезонскиот период и во периодот од 02.02-10.02.2018

 

Галерија

Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort