ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Apart Hotel Regnum 5*
Банско - Бугарија
Пролет 2019

Apart Hotel Regnum
   
Тип на сместување 14.04.–30.06.2019
02.09.–30.11.2019
BB
14.04-30.06.2019
02.09.30.11.2019
HB
01.07-05.08.2019
12.08-01.09.2019
BB
01.07-05.08.2019
12.08-01.09.2019
HB
06.08.2019 -11.08.2019
BB
06.08.2019 -11.08.2019
HB
Junior suite
За 2 особи
70 € 90 € 78 € 100 € 86 € 108 €
Executive Suite
За 2 особи
83 € 105 € 90 € 113 € 99 € 120 €
Executive Suite
(Поглед планина)
(За 2 особи)
88 € 110 € 97 € 118 € 105 € 126 €
Executive Deluxe Suite 
(За 2 особи)
94 € 116 € 101 € 123 € 109 € 131 €
Executive Deluxe Suite Мountain view 
(За 2 особи)
100 € 122 € 107 € 129 € 115 € 138 €
Grand Suite
(За 4 особи)
150 € 190 € 166 € 207 € 211 € 259 €
Grand Suite Mountain view
(За 4 особи)
155 € 198 € 172 € 230 € 218 € 265 €
King Suite
(За 4 особи)
265 € 305 € 282 € 322 € 310 € 350 €
Дете 7 – 12.99 на додатно легло 24 € 29 € 28 € 32 € 31 € 36 €
Возрасен на додатно легло  34 € 40 € 37 € 41 € 40 € 43 €
www.regnum.bg

 
Во цената е вклучено:
- Ноќевање на база на избраната услуга (BB, HB)
- Бесплатно користење базен, фитнес, сауна, парна бања, џакузи
- Паркинг и Wi-Fi
Капацитет на сместување:
- Single room - 1 лице
- Double room Standard - 2 + 1 or 2 + 2 лица
- Double room economy - 2 лица
- Double room Lux - 2 + 2 лица
- Apartment - 2 + 2 лица

 

Галерија

Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum Хотел Regnum