Hotel Iris 4*
Златибор - Србија
2017
Hotel Iris
   
Период Соби
1/2 1/1
04.05.- 09.07.2017 41.25 евра 53.90 евра 
10.07.- 27.08.2017 49.50 евра  63.80 евра
28.08.- 28.12.2017 45.10 евра 58.30 евра


Период Апартман Апартман Луксузен Апартман
1/2 1/3 1/2
04.05.- 09.07.2017 50.60 евра 48.40 евра 59.40 евра
10.07.- 27.08.2017 57.20 евра 55.55 евра 67.65 евра
28.08.- 28.12.2017 52.25 евра 50.60 евра 61.60 евра
 
Останати услови на продажба:
- Цените се изразени по лице дневно и се однесуваат на полупансион.
- Во цената е вклучено користење фитнес сала , базен , финска сауна , интернет.
- Цената за ноќевање со доручек е пониска за 6 евра.
- Кога во апартманот плаќаат најмалку 2 лица , 3то и 4то лице имаат попуст од 20%
- Ако апартманот го користи 1 лице цената се покачува за 100%
- Доручек и вечера се сервираат како шветска маса доколку во хотелот се сместени повеќе од 10 лица. Во спротивно гостинот одбира пансионски оброк од менито.
- Доплата за еднокреветна соба се зголемува за 30% во однос на двокреветна соба.
- За резервација на аранжманот гостинот е обврзан да плати аванс.
- Такса за престој изнесува 1 евро , а осигурување за гостин 0,1 евро по лице дневно.
- Деца до 5 години не плаќаат такса за престој, а од 5 – 12 години 50% од цената на возрасните особи.
- Потребно е да се носи здравствена книска за деца.
- Помошен кревет изнесува 50% од цената на едно лице.
- Дневен одмор изнесува 50% од цената за едно лице.
- За гости што немаат уплатен полупансион, цената за доручек на шветска маса изнесува 5 евра, а вечера 6.6 евра.

 

Галерија

Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris Hotel Iris