ЦЕЛОСНА ПОНУДА

SPA-Hotel Hot Springs 4*, village Banya
Банско - Бугарија
Welness & SPA 2019
SPA-Hotel Hot Springs
   
HOT SPRINGS Medical & Spa Hotel 4*
ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ПОЛУПАНСИОН (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА)
ПЕРИОД  Ден од седмицата  DBL COMFORT ROOM DBL
EXECUTIVE
ROOM
ALPINE STUDIO JUNIOR SUITE
6 ЈАНУАРИ – 23 МАРТ 2019 Петок & Сабота  72.5 € 77 € 84 € 98 €
Недела – Четврток  61 € 63.5 € 72.5 € 87.5 €
24 МАРТ – 30 МАЈ 2019 Петок & Сабота 62 € 65.5 € 73.5 € 85 €
Недела – Четврток 50.5 € 54 € 62 € 73.5 €
31 МАЈ – 27 ЈУНИ 2019 Петок & Сабота 65.5 € 71.5 € 78 € 92 €
Недела – Четврток 55.5 € 58.6 € 67 € 80.5 €
28 ЈУНИ – 7 СЕПТЕМВРИ 2019 Петок & Сабота  72.5 € 77 € 84 € 98 €
Недела – Четврток 61 € 63.5 € 72.5 € 87.5 €
8 СЕПТЕМВРИ – 28 НОЕМВРИ 2019 Петок & Сабота 62 € 65.5 € 73.5 € 85 €
Недела – Четврток 50.5 € 54 € 62 € 73.5 €
29 НОЕМВРИ – 19 ДЕКЕМВРИ 2019 Петок & Сабота 65.5 € 71.5 € 78 € 92 €
Недела – Четврток 55.5 € 58.5 € 67 € 80.5 €
ЕДНОКРЕВЕТНА  -20% од цената за двокреветна соба 
* Минимум престој за викенди е 2 ноќевања
   
ДОПОЛНИТЕЛНИ ЦЕНИ 
ВАЛИДНО ЗА СИТЕ ТИПОВИ НА СОБИ ЗА ЦЕЛА СЕЗОНА  Дете 0-5.99 год. на редовно легло  бесплатно 
Дете 0-5.99 год. на дополнително легло   бесплатно
Дете 6 - 11.99 год. на редовно легло -25% од цената по лице за двокреветна соба 
Дете 6 - 11.99 год. на прво дополнително легло   30 €
Дете 6 - 11.99 год. на второ дополнително легло   20 €
Adult / Дете 12+ год. на прво дополнително легло   39 €
Adult / Дете 12+ год. на второ дополнително легло   30 €
 КАПАЦИТЕТ НА СМЕСТУВАЊЕ   
БРОЈ НА ГОСТИ  2+0 2+1 2+2 2+2
    DBL DBL EXECUTIVE ALPINE STUDIO JUNIOR SUITE
ТИП НА СОБА  COMFORT ROOM ROOM


* Сите цени вклучуваат појадок и вечера, користење на Спа центарот, фитнес, паркинг и Wi-Fi.

 

Галерија

Hotel Hot Springs Hotel Hot Springs Hotel Hot Springs Hotel Hot Springs Hotel Hot Springs Hotel Hot Springs Hotel Hot Springs Hotel Hot Springs