ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Октомвриска понуда

Зима 2017/2018

Грција Хотели - Останато

Грција Апартмани

Анталија - Лето 2017

Концерти

City Break

Wellness & SPA

Егзотични патувања

Авантуристички тури

Едукативен Туризам

Шопинг тури

Крстарења

Хотели Online Грција

Хотели Online

Рент-а-кар Online

Авионски билети

VISIT MACEDONIA

NEWSLETTER

Лето 2017 - Грција - Хотели - Наша препорака

СПЕЦИЈАЛНИ LAST MINUTE ПОНУДИ ЗА ТЕРМИНИ 21.05 И 28.05!!!
Цена за термин 28.05: 159 €
LAST MINUTE: 129 €

PARADISE HOTEL
3*

7 Ноќевања / HB
КАСАНДРА, КРИОПИГИ

Повеќе
Цена за термини 21 и 28.05: 149 / 179 €
LAST MINUTE: 99 / 129 €

HOTEL JENNY
3*

7 Ноќевања / HB
КАСАНДРА, СИВИРИ

Повеќе
Цена за термини 21 и 28.05: 149 / 169 €
LAST MINUTE: 99 / 129 €

HOTEL HALKIDIKI ROYAL
3*

7 Ноќевања / HB
КАСАНДРА, ФУРКА

Повеќе


Цена од: 129 €

HOTEL SITHONIA MARE
3*

7 Ноќевања / HB
СИТОНИЈА, ГЕРАКИНИ

Повеќе
Цена за термин 28.05: 169 €
LAST MINUTE: 135 €

HOTEL PORTO MATINA
2*+

7 Ноќевања / HB
СИТОНИЈА, МЕТАМОРФОЗИ

Повеќе
Цена за термин 28.05: 189 €
LAST MINUTE: 149 €

HOTEL OLYMPIC BIBIS
2*+

7 Ноќевања / HB
СИТОНИЈА, МЕТАМОРФОЗИ

Повеќе


Цена од: 152 €

HOTEL GOLDEN BEACH
3*

7 Ноќевања / AI
СИТОНИЈА, МЕТАМОРФОЗИ

Повеќе


Цена од: 98 €

HOTEL RALITSA
2*

7 или 9 Ноќевања / HB
ТАСОС, ЛИМЕНАРИЈА

Повеќе