Лето 2017 - Грција - ХотелиЦена од: 46 €

PAPAGEORGIOU
2*

7 или 9 ноќевања
ЛИМЕНАРИА, ТАСОС

Повеќе


Цена од: 49 €

HOTEL MYRTO
2*

7 или 8 ноќевања
ВРАХОС, ЈОНСКИ БРЕГ

Повеќе
Цена за термин 21.05: 65 €
LAST MINUTE: 52 €

POLICHRONO BEACH HOTEL
3*

7 Ноќевања / BB
ПОЛИХРОНО, КАСАНДРА

Повеќе


Цена од: 159 €

POTIDEA GOLDEN BEACH
3*

7 Ноќевања / AI
НЕА ПОТИДЕА, КАСАНДРА

Повеќе


Цена од: 185 €

HOTEL CORAL BLUE BEACH
3*

7 Ноќевања / HB
ГЕРАКИНИ, СИТОНИЈА

Повеќе
Цена за термин 21.05: 89 €
LAST MINUTE: 71.2 €

HOTEL MAYA BAY
3*

7 Ноќевања / BB
КАЛИТЕА, КАСАНДРА

Повеќе
Цена за термин 21.05: 109 €
LAST MINUTE: 87.2 €

HOTEL PLAZA
3*

7 Ноќевања / HB
ХАНИОТИ, КАСАНДРА

Повеќе