Лето 2017 - Грција - ПИЕРИА - Апартмани

Под планината Олимп, која според митологијата била домот на боговите, се протега регионот – Пиериа. Богат со многу природни убавини, археолошки ископини, остатоци од многуте цивилизации кои поминале низ него, овој регион самиот за себе го потврдува епитетот дека е “земја на боговите”. Доклоку сте размислувале да комбинирате одмор покрај море, со можност за рекреирање и уживање во планинската опкруженост, регионот Пиериа е вистинскиот избор за Вас! Широките плажи кои се простираат во должина повеќе од 70 километри, се вистински пример за чиста природна убавина. Златниот песок и рамниот предел ве водат до синото море, а наоколу ве опкружуваат листопадни и борови шуми. Главниот град на областа е Катерини, кој лежи помеѓу рамнината на Пиериа и подножјето кое се издига кон планината Олимп. Најпознати туристички места се веќе добро познатите: Олимпик Бич, Паралија, Лептокарија и Неи Пори.
VILLA DIMA - ЛЕПТОКАРИА

7 ноќевања и превоз,
или наем

од 178€
Повеќе
Villa Elefteria - ОЛИМПИК БИЧ

Oва убаво место, иако релативно ново, во последните петнаесетина години успеа да изгради целосно сопствен идентитет на …

од 97€
Повеќе
Villa Maggas - НЕИ ПОРИ

Nei Pori е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пирериа. Како релативно …

од 109€
Повеќе
Villa Anastassios - НЕИ ПОРИ

Nei Pori е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пирериа. Како релативно …

од 109€
Повеќе
Villa Erato - ЛЕПТОКАРИА

Градот под планината Олимп - Leptokaria, или пак некогашната ”Скопска дестинација”, сеуште го навраќа сеќавањето на убавите …

од 95€
Повеќе
Villa Domes - ЛЕПТОКАРИА

Градот под планината Олимп - Leptokaria, или пак некогашната ”Скопска дестинација”, сеуште го навраќа сеќавањето на убавите …

од 160€
Повеќе
LA MIRAGE - ПАРАЛИА

7 ноќевања и превоз,
или наем

од 49€
Повеќе
ERATO INN - ПАРАЛИА

7 ноќевања и превоз,
или наем

од 49€
Повеќе
DANOS HOUSE - НЕИ ПОРИ

7 ноќевања и превоз,
или наем

од 49€
Повеќе