ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Грција Хотели - Препорака

Грција Хотели - Останато

Грција Апартмани

Коста Брава - Лето 2017

Хрватска - Лето 2017

Малта - Лето 2017

Анталија - Лето 2017

Мај аранжмани

Концерти

City Break

Wellness & SPA

Егзотични патувања

Авантуристички тури

Едукативен Туризам

Шопинг тури

Крстарења

Хотели Online Грција

Хотели Online

Рент-а-кар Online

Авионски билети

VISIT MACEDONIA

NEWSLETTER

Лето 2017 - Грција - СИТОНИА - Апартмани

Ситониа е вториот крак на полуостровот Халкидики, кој за многумина претставува и негов најубав дел. Ваквите епитети таа особено ги заслужува, доколку кон неа се гледа како природна реткост, чии неповторливи убавини се расфрлани низ сета нејзина површина. Живописниот рељеф, мноштвото шуми, прекрасните панорами, нејзините заливи, песочни плажи, богатите плантажи и виногради, идиличните населени места, како и богатата флора и фауна… се само дел од нејзините природни убавини. Местоположбата помеѓу двата залива: Торонеос и Сигитос, како и нејзините пристаништа, само дополнително ја истакнуваат можноста за остварување на динамичен и истражувачки престој за време на летниот одмор. Всушност независно дали сте сместени во нејзините познати летувалишта: Псакудија, Неос Мармарас или Сарти, таа најмалку ве остава да бидете посветени само на прекрасните плажи и синото море. Едноставно таа ве повикува постојано да ја истражувате.
Villa Giota - ПСАКУДИА

Psakoudia е мало, но навистина прекрасно туристичко место, лоцирано на почетокот на вториот крак на Халкидики - Ситониа. Како …

од 157€
Повеќе
Villa Albatros - НЕОС МАРМАРАС

Neos Marmaras е едно од најпознатите места на вториот крак на Халкидики - Ситониа. Освен амфитеатралната местоположба, главни …

од 114€
Повеќе
Villa Parthenon - НЕОС МАРМАРАС

Neos Marmaras е едно од најпознатите места на вториот крак на Халкидики - Ситониа. Освен амфитеатралната местоположба, главни …

од 107€
Повеќе