ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Лето 2019 - Грција - АМУЛИАНИ - Апартмани

Амулиани е прекрасен мал остров на Егејско море, и е единствен населен во северниот дел на Грција. Со големина од 4,5км2 изобилува со прекрасни плажи: Аликес, Агиос Георгиос, Мегалиамос, Карагација и многу мали заливи за оние кои сакаат да уживаат во интимата. Лоциран е во заливот на планината Атос, и доминира зелената боја, со маслинови полиња... Мирно место, го препорачуваме за семејства и парови кои сакаат вистински одмор. Местото е полно со таверни, бутици, кафе барови и продавници. Всушност, отпатувајте заедно за нас и вратете се со свои впечатоци од ова мало, извонредно место, се надеваме дека ќе уживате во неговите убавини.
Ismini Амулиани
9/10/12 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Konaki Амулиани
9/12 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Galeri Амулиани
9/12 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе