ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Лето 2019 - Грција - КАСАНДРА - Апартмани

Првиот крак Касандра, со низата туристички места и хотелски капацитети, кои како бисери се нижат покрај нејзините два брега, за многумина се издвојува како најатрактивен дел од Халкидики. Овој регион со своите специфични географски карактеристики: благ рељеф, зелени површини, борови шуми, прекрасни плажи и развиени туристички места, со години привлекува најголем број од странските туристи. Понудата на неговите најпознати летувалишта во годинашнава летна сезона, е сосема сигурно интересна понуда за најголемиот дел од македонските туристи. Дали вашето внимание ќе го привлече неповторливата Фурка, покрај заливот Термаикос, или пак познатите градчиња: Полихроно, Ханиоти и Пефкохори, покрај заливот Торонеос, воедно сигурно нема да згрешите. Изборот за одмор на Халкидики, е секогаш оној – вистинскиот.
Sofia Ханоти

7 ноќевања

од 85€

Повеќе
Atlantik Калитеа

7 ноќевања

од 85€

Повеќе
Galini Калитеа

7 ноќевања

од 85€

Повеќе
Kleopatra Калитеа

7 ноќевања

од 85€

Повеќе
Oskar Калитеа

7 ноќевања

од 85€

Повеќе
Foulis Полихроно

7 ноќевања

од 85€

Повеќе
Moustakas Полихроно

7 ноќевања

од 115€

Повеќе
Villa Hristos Полихроно

7 ноќевања

од 70€

Повеќе
Martha Ханоти

7 ноќевања

од 0€

Повеќе
Talasa Пефкохори

7 ноќевања

од 85€

Повеќе
Partenis Пефкохори

7 ноќевања

од 85€

Повеќе
Dionisos apartments Дионисиос
7/9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Spanos Полихроно
7/9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Yannis Афитос
9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Christina Ханоти
7/9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Galanis Афитос
9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Eleni Фурка
7/9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Nikos Фурка
7/9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Dora Неа Каликратиа
7/9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Haris Неа Флогита
7/9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Minas Неа Флогита
7/9/10 НОЌЕВАЊА

од €

Повеќе
Vila Thea Калитеа

7 ноќевања

од 79€

Повеќе
Dimitra Калитеа

7 ноќевања

од 49€

Повеќе
Meropi Калитеа

7 ноќевања

од 59€

Повеќе
Poseidon Калитеа

7 ноќевања

од 99€

Повеќе
Ammos Калитеа

7 ноќевања

од 49€

Повеќе
Janis Калитеа

7 ноќевања

од 49€

Повеќе
Poppis Калитеа

7 ноќевања

од 59€

Повеќе
Amelia Lux Калитеа

7 ноќевања

од 111€

Повеќе
Haus Litea Неа Потидеа

7 ноќевања

од 70€

Повеќе
Vrachos Афитос

7 ноќевања

од 80€

Повеќе
Meri Полихроно

7 ноќевања

од 59€

Повеќе
Natalia Пефкохори

7 ноќевања

од 49€

Повеќе
Reall Apartmani Полихроно

7 ноќевања

од 69€

Повеќе
Anemohadi Сивири

7 ноќевања

од 79€

Повеќе
Sirtaki Сивири

7 ноќевања

од 49€

Повеќе
Agios Georgios Фурка

7 ноќевања

од 79€

Повеќе
Villa Alexandar Фурка

7 ноќевања

од 79€

Повеќе
Villa Vergina Ханоти

7 ноќевања

од 89€

Повеќе
Villa Panorama Ханоти

7 ноќевања

од 79€

Повеќе
Villa Magda 1 Пефкохори

7 ноќевања

од 59€

Повеќе
Villa Rafail Пефкохори

7 ноќевања

од 69€

Повеќе
Filomeni Пефкохори

7 ноќевања

од 59€

Повеќе
Elena Полихроно

7 ноќевања

од 69€

Повеќе