Лето 2019 - Хургада - Египет

Превоз со директен чартер лет на релација Скопје – Хургада – Скопје


ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.


ХОТЕЛ УСЛУГА цена за рана резервација до 30.04.2019 промотивна цена до 31.03.2019 ЗАБЕЛЕШКА
ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА ПОЧНУВАЈЌИ ОД ...
KING TUT RESORT 3* AI 327 € 310 €  
SUNNY DAYS PALMA DE MIRRETTE 4* AI 349 € 326 €  
SUNNY DAYS EL PALACIO 4* AI 349 € 326 €  
SEAGULL RESORT 4* AI 354 € 333 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 01.07.19 И РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.03
BELLA VISTA HOTEL4* AI 361 € 350 €  
MARLIN INN AZUR RESORT 4* AI 379 € 327 €  
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4* AI 378 € 368 €  
SINDBAD AQUAPARK 4* AI 392 € 380 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 30.06.19
MERCURE HURGADA HOTEL 4* AI 399 € 378 €  
PHARAOH AZUR RESORT 5* AI 400 € 346 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 01.07.19
PRIMA LIFE MAKADI RESORT 5* AI 456 € 425 € * ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5* (Adults Only) AI 451 € 420 €  
HILTON HURGADA RESORT 5* AI 493 € 410 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 01.07.19
JAZ AQUAMARINE 4* AI 499 € 447 € * ЗА ПРЕСТОЈ ДО 01.07.19
SUNRISE SELECT GARDEN BEACH RESORT 5* AI 528 € 490 €  
SUNRISE SELECT ROYAL MAKADI AI 548 € 505 €  
SUNRISE SELECT CRYSTAL BAY RESORT AI 707 € 645 €  
PREMIER LE REVE 5* (Adults Only) UAI 793 € 705 €  
АЛБАТРОС ХОТЕЛИ СО НАЈДОБРА ЦЕНА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.04.2019 ПОЧНУВАЈЌИ ОД 
ALBATROS AQUA PARK 4* AI 405 €
ALBATROS AQUA VISTA 4* AI 415 €
ALF LEILA WA LEILA 4* AI 415 €
JUNGLE AQUA PARK 4* AI 502 €
ALBATROS BEACH RESORT 5* AI 533 €
ALBATROS PALACE 5* AI 549 €
ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH 5* AI 584 €
ALBATROS WHITE BEACH 5* AI 599 €
TITANIC RESORT & AQUAPARK 5 AI 395 €
TITANIC PALACE RESORT 5* AI 425 €
TITANIC BEACH SPA & AQUAPARK 5* AI 425 €
* ЗА ЦЕЛОСНА ПОНУДА КЛИКНИ ТУКА

EARLY BOOKING цени до 31.03.2019!
Превземете комплет ценовник во Excel

НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 327 €

King Tut Resort


Авион / AI

Повеќе
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 354 €

Sea Gull Resort


Авион / AI

Повеќе
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 326 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 351 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 366 €

Amwaj Blue Beach


Авион / AI

Повеќе
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 456 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 405 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 415 €

Aqua Vista Hotel


Авион / AI

Повеќе
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 425 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 425 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 428 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 549 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 533 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 584 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 599 €
НАША ПРЕПОРАКА!
Специјални цени од: 651 €
Цена од: 286 €
Цена од: 326 €
Цена од: 327 €
Цена од: 364 €
Цена од: 366 €
Цена од: 370 €
Цена од: 378 €
Цена од: 385 €

The Three Corners Rihana Inn

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 385 €

AMC Royal Resort


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 390 €

Le Pacha Hotel


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 392 €

Sindbad Aquapark


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 395 €
Цена од: 399 €

Mercure Hurgada


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 400 €
Цена од: 410 €

Jasmine Palace


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 410 €
Цена од: 413 €
Цена од: 415 €
Цена од: 420 €

Sunrise Holidays


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 420 €
Цена од: 428 €
Цена од: 433 €

Desert Rose


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 442 €

Sultan Bay Hotel

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 461 €

Bellevue El Gouna

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 472 €
Цена од: 474 €
Цена од: 481 €
Цена од: 482 €

The Three Corners Ocean View

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 483 €
Цена од: 493 €
Цена од: 499 €
Цена од: 502 €

Jungle Aqua Park


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 528 €
Цена од: 534 €
Цена од: 557 €

Steigenberger Golf Resort

El Gouna


Авион / AI

Повеќе
Цена од: 673 €
Цена од: 705 €
Ред на летање
Скопје - Хургада Хургада - Скопје
Термин Ден Полетува Слетува Термин Ден Полетува Слетува
11.6.2019 Вторник 03:40 06:30 17.6.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
18.6.2019 Вторник 03:40 06:30 24.6.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
25.6.2019 Вторник 03:40 06:30 01.7.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
02.7.2019 Вторник 03:40 06:30 08.7.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
09.7.2019 Вторник 03:40 06:30 15.7.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
16.7.2019 Вторник 03:40 06:30 22.7.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
23.7.2019 Вторник 03:40 06:30 29.7.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
30.7.2019 Вторник 03:40 06:30 05.8.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
06.8.2019 Вторник 03:40 06:30 12.8.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
13.8.2019 Вторник 03:40 06:30 19.8.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
20.8.2019 Вторник 03:40 06:30 26.8.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50
27.8.2019 Вторник 03:40 06:30 02.9.2019 Понеделник / Вторник 23:55 02:50

Препорачуваме да ги проверите сатниците на полетување 24 часа пред објавеното време на полетување.
Сите времиња се дадени во локално време.