CITY BREAK

НОЕМВРИ 2017
Ciy Break - Октомври 2017
 
ЛОКАЦИЈА ПО ЛИЦЕ ЦЕНИ ОД:
ПАРИЗ 204 ЕВРА
БАРСЕЛОНА 282 ЕВРА
ВЕНЕЦИЈА 210 ЕВРА
БУДИМПЕШТА 216 ЕВРА
МИЛАНО 250 ЕВРА
БРАТИСЛАВА 228 ЕВРА


Понудите се дадени во однос на моменталната цена на авионските билети и расположливоста на хотелите.
Цените се однесуваат по лице за 3 или 4 ноќевања зависно од авионските летови.

 
Во цената на аранжманот е вклучено:
  • Ноќевања со појадок
  • Повратен авионски билет со Wizz Air