ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Лето 2018 - Хрватска - Макарска

Биоковка


Хотел БиоковкаПОЛУПАНСИОН ПО ЛИЦЕ

СЕЗОНА I II III IV V
ТИП НА СОБА 01.02-21.04
13.10- 01.12
21.04-26.05
29.09-13.10
26.05-16.06
15.09-29.09
16.06-07.07
25.08-15.09
07.07-25.08
1/ 2 (+1) со балкон, поглед на море, клима 29 34 45 60 72
1/ 2 со балкон, поглед кон планина. клима 27 32 41 55 65
Доплата за 1/1 9 9 12,6 17 20


  01.12-01.03 01.03-01.06
01.10-01.12
01.06-01.10
Туристичка такса 0,85 1 1,3


ДОПЛАТА ЗА ПОЛН ПАНСИОН - 9,00 EUR
ВОЗРАСЕН НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО - -20%
ПОПУСТ ЗА ДЕЦА:
Деца до 2 години - гратис
Прво дете до 6,99 години без легло или на дополнително легло - гратис
Второ дете до 6,99 години без легло или на дополнително легло - -50%
Дете до 6,99 години на основно легло (дете во соба со возрасни или две деца во соба) - -30%
Дете од 7 – 13,99 години на дополнително легло - -50%
Дете од 7 – 13,99 години на редовно легло - -20%
Бебешко креветче - сезона I,II гратис, III, IV, V 8,50 EURМакарска

ЛЕТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА ХРВАТСКО ПРИМОРЈЕ 2017
ПРЕВОЗ ЗА МАКАРСКА И СПЛИТ ЛЕТО 2017Термини на поаѓање

ЛЕТО 2018

Од Македонија

                   

Од Хрватска